Uyuşturucu tacirleri polisi görünce esrarı sobaya attı

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından 300 polisin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 20 kişi nöbetçi...

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından 300 polisin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 20 kişi nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Polis kamerası tarafından kayıt altına alınan operasyonda, polisi karşısında gören zanlıların uyuşturucuları sobaya atarak yaktıkları ortaya çıktı.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, piyasaya uyuşturucu madde süren kişiler olduğu yönündeki ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ile Karacabey Emniyet Müdürlüğü'nden 300 polisin katılımıyla operasyon için harekete geçti. Karacabey, Musatfakemalpaşa ve Bursa şehir merkezinde belirlenen 25 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

Reklam
Reklam

UYUŞTURUCULARI VAZOYA SAKLAMIŞLAR

Narkotik köpekleri Chocolate ve Alfa’nın da görev yaptığı operasyonda bir kilo esrar ile bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi. Polis kamerası tarafından kayda alınan operasyonda kapılarına polisin dayandığını gören zanlılar, uyuşturucu maddelerini yanan sobaya attı. Görüntülerde, yanan uyuşturucu maddeleri dikkat çekiyor. Polis ekiplerinin evlerde yaptıkları aramalarda vazodan da uyuşturucu çıkması ekipleri şaşırttı.

Operasyonda gözaltına alınan Orhan B. (20), Harun K. (19), Hasan S. (25), Erkan C. (26), Hüseyin Y. (34), Tarık D. (37), Deniz Ö. (22), Mehmet Y. (25), Aynur C. (26), Ali U. (25), Mehmet A. (32), Selçuk T. (29), Fazlı B. (36), Bülent C. (37), Fazlı C. (35), Fatih P. (20), Şenol K. (34), Fevzi C. (55), Öncü G. (24) ve E.C. (15) ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılar tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz