Uyuşturucu tacirlerine aman yok

Manavgat'ta düzenlenen bir operasyonda satışa hazır vaziyette 226 grm esrar ele geçirildi

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri düzenledikleri bir operasyonda 46 adeti sarılı içime hazır vaziyette olmak üzere toplan 226 gram esrar ele geçirdi.

Edinilen istihbaratı değerlendiren Manavgat polisi bir işyerine yaptığı baskında E.E.’ye ait toplam 46 adet satışa hazır fişek tabir edilen beyaz kağıda sarılı esrar maddesi ve kavanoz içerisinde 10 gr esrar maddesi ve iki şeffaf poşete sarılı vaziyette 10 gr ağırlığında kubar esrar olmak üzere Toplam 226 gr esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonda ayrıca esrar maddesi içmekte kullanılmak üzere tasarlanmış 1 adet pet şişede bulundu. Adliyeye sevkedilen şüpheli E.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz