Uyuşturucu Tacirlerine Osmaniye’de Geçit Yok

Osmaniye’yi geçiş güzergahı olarak kullanmak isteyen zehir taciri 30 kilogram esrar maddesi ile birlikte yakayı...

Osmaniye’yi geçiş güzergahı olarak kullanmak isteyen zehir taciri 30 kilogram esrar maddesi ile birlikte yakayı ele verdi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin, Doğu ve Güneydoğu illerinden temin edilen uyuşturucu esrar maddesinin lüks otomobiller ile Osmaniye güzergahı kullanılarak Batı illerine götürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda Osmaniye’nin giriş çıkış noktalarında yapılan kontrollerde şüphe üzerine 63 B 2909 plakalı lüks araç durduruldu. Araçta yapılan aramada dört ayrı paket halinde 30 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Araçta bulunan İsmail A. (30) isimli şahısın yapılan GBT sorgusunda kasten adam yaralamak başta olmak üzere birçok suçtan kaydının olduğu tespit edildi. Şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: