Uyuşturucu ve yasa dışı silah imalatı operasyonunda 3 gözaltı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına ve yasa dışı silah imalatı yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına ve yasa dışı silah imalatı yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Ekipler, olaylarla ilgili 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nuri Pazarbaşı Mahallesi’nde yasa dışı silah imalatı yaptığı tespit edilen E.B. isimli şüpheli şahsın ikametine ve Ünaldı Mahallesi’nde uyuşturucu satıcısı olduğu tespit edilen T.H. ve M.K.’ya yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 2 adet yapımı devam eden tabanca, 56 adet tabanca yapımında kullanılan çeşitli malzeme, 30 adet dolu fişek ve alüminyum folyoya sarılı vaziyette 2 parça halinde toplam 188,47 gram toz esrar ele geçirildi.
Yasal işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz