Uyuşturucudan göz altına alınan 15 kişi adliyeye sevk edildi

Jandarmanın 3 ilde düzenlediği eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda göz altına alınan biri kadın 15 adliyeye...

Jandarmanın 3 ilde düzenlediği eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda göz altına alınan biri kadın 15 adliyeye sevk edildi.
Konya ve Eskişehir illeriyle Antalya’nın Alanya, Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde 4 ay boyunca teknik ve fiziki takibe alınan şahıslar, dün sabah belirlenen 15 adrese yapılan operasyonlarla göz altına aldı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda 5 kilogram esrar maddesi, 5 av tüfeği ve 1 adet tabanca ile mühimmat ele geçirildi. Tahkikatta yaklaşık 100 kişinin de bilgisine baş vurulduğu öğrenildi. Göz altına alınan C.A., E.Ş., M.B., A.K., V.A., Ö.G., V.A., A.D., A.R., N.Y., F.A., U.I., S.B., M.G. ve A.S. adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz