Uyuşturucudan Gözaltına 40 Kişi Sağlık Kontrolünden Geçti

Sakarya merkezli İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 40'a yakın...

Sakarya merkezli İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 40'a yakın şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu temin etme ve satışına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da 100 ayrı adrese düzenlediği operasyon gözaltına alınan şüpheliler, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpnheliler, daha sonra emniyete götürüldü.

Reklam
Reklam

40'a yakın şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda binlerce uyuşturucu hap ve çok miktarda esrar ele geçirildiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: