Uyuşturucudan Gözaltına Alınan 'Ak Sakallı Dede' Adliyede

Uyuşturucudan gözaltına alınan ve aralarında dizi oyuncusu Köksal Engür ile eşinin de bulunduğu 19 şüpheli...

Uyuşturucudan gözaltına alınan ve aralarında dizi oyuncusu Köksal Engür ile eşinin de bulunduğu 19 şüpheli adliyeye getirildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Cuma günü sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda bir dizide oynadığı ‘Ak Sakallı Dede’ rolüyle tanınan oyuncu Köksal Engür ve eşi Jale Engür’ün de aralarında bulunduğu 19 kişiyi gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.

İddiaya göre Köksal Engür’ün eşi Jale Engür sokaklarda uyuşturucu satan G.T. ile görüşürken teknik takibe takıldı. Daha sonra yapılan çalışmalarla da Köksal Engür’e ulaşıldı. Polisin geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdiği operasyonda Engür’ün evinde 1 kilo 300 gram esrar ve bir tane hassas terazi bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz