Uyuşturucuya Dikkat Çekmek Için Pedal Çevirdiler

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek için...

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek için bisiklet turu düzenledi.

‘Madde Bağımlısı Değil Spor Bağımlısı Olalım’ sloganı adı altında gerçekleştirilen bisiklet turu Forum Alışveriş Merkezi önünde başladı. KOM Şube Müdürü İbrahim Suat Dağlı, geleceğin teminatı gençleri sporla bütünleştirmek ve bir takım zararlı alışkanlıklardan alıkoymak için etkinliği düzenlendiklerini belitti. Etkinliğe gençlerin özellikle de çocukların katılmalarının kendilerini sevindirdiğini anlatan Dağlı "Sosyal sorumluluğumuz gereği gençlerimizle bu ve buna benzer organizasyonlarımızı yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının gençlere sporu sevdirerek zararlı alışkanlıklara yönelmelerini engellemek olduğuna dikkat çeken Dağlı, bisiklet sporunun yaygınlaşması adına faaliyetlerde bulunmak olduğunu ifade etti. Mezitli ilçesi Viranşehir Pompeipolis Parkına kadar devam eden tur sonunda katılımcılara madde bağımlılığı ile mücadele rehberi dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz