Uzer: İktidar nimetlerini görerek AK Parti’ye katılanlardan değiliz

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, 28 Şubat’ın acı günlerini yaşadıklarını hatırlatarak, “Bizler öyle...

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, 28 Şubat’ın acı günlerini yaşadıklarını hatırlatarak, “Bizler öyle iktidar nimetlerini görerek AK Parti’ye katılan insanlardan değiliz.” dedi.

Uzer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak 6. Olağan İl Kongresi öncesinde AK Parti Gaziantep il ve ilçe teşkilatlarıyla Şato Restoran’da düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Uzer, iktidarın nimetlerini görerek AK Parti’ye katılan insanlardan olmadıklarını kaydetti. Dava arkadaşlarının yüzde 90’ının yıllardır siyaset yaptığı arkadaşlardan oluştuğunu anlatan Uzer, şöyle konuştu: “Biz bu davanın tozunu yuttuk. Çamurlarının içerisinde yürüdük. Hepsinden de önemli bir bu davanın üzerimizde acı hatıralarını bırakana günlerini yaşadık. 28 Şubat'ın acı günlerini yaşadık. İnsanlar bizle yan yana gelmekten çekindiler, çocuklarımızın ‘babanız dinci’ denilerek psikolojileri bozuldu. Çoğumuz fişlendik. Allah'a şükrediyorum ki AK Parti döneminde bu ayıplar temizlendi. Bu ülkede hukuksuzluğu hukuk edinenleri, inançlı insanları aşağılayanları, bu memlekette zorbalık yapmaya kalkanları bir bir bu hukuk sistemi aldı, mahkemeye çıkardı ve birçoğunu içeri attı.”

Reklam
Reklam

AK Parti gibi onur çatısı altında siyaset yaptıklarını dile getiren Uzer, “Biz de zamanı geldiğinde bu işe noktayı koyacağız. Ben noktayı koyacaktım, ancak Başbakanımızın talebi doğrultusunda bir dönem daha bu görevi yürütmeyi düşünüyorum. Başbakanımız Gaziantep denildiği zaman gözünün içi gülüyor. Bunda şu çatı altında görev yapan tüm arkadaşlarımızın katkısı var.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz