Üzerinde pislik var deyip 800 lirasını çaldılar

Adana'nın Kozan ilçesinde Cuma namazı için abdest alan köy muhtarının üzerine pislik atarak 800 lirasını...

Adana'nın Kozan ilçesinde Cuma namazı için abdest alan köy muhtarının üzerine pislik atarak 800 lirasını çaldılar.

Kozan Hacıuşağı Mahallesi Hoşkadem Camii’nde Cuma namazını kılmak için gelen Tufanbeyli ilçesine bağlı Çıtaçam Köyü Muhtarı Remzi Göde, abdest almaya başladı. Bu sırada iki kişi 'üzerinde pislik var temizleyelim' diyerek cebinde bulunan 800 lirasını çaldı. Parasının çalındığını daha sonra anlayan Göde, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Kozan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri çevredeki güvenlik kamera kayıtlarına bakarak eşkallerini belirlediği zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Köy muhtarı Remzi Göde, “Abdest almak için girdiğim abdesthanede birisi bana 'sırtında pislik var ağabey. temizleyeyim' dedi. Ben de arkadaşın iyi niyetle sırtımı temizlediğini zannettim, ancak şahıslardan birinin elini ceketimin cebine atarak beni dolandırdığını anladım.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: