Üzerine Beton Blok Düşen İşçi Yaralandı

Edirne'de, tadilata alınan iş merkezinde çalışan işçi kırdığı beton blokların üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Arkadaşları...

Edirne'de, tadilata alınan iş merkezinde çalışan işçi kırdığı beton blokların üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Arkadaşları ve itfaiye ekipleri tarafından birinci kattaki bir alana çıkarılan işçi sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay, öğle saatlerinde Saraçlar Caddesi üzerinde bulunan uzun süredir kullanılmayan ve tadilat çalışması yapılan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası İş Merkezi'nde meydana geldi. Tadilat çalışması yapan inşaat işçisi Beşir Yüksel, balyoz ile ikinci kattaki merdivenleri kırdığı sırada, merdiven bloğu bir anda üzerine çöktü. Bunun üzerine işçiler hemen durumu itfaiyeye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler, Yüksel'i enkazın altından kurtardı ve birinci kattaki giriş balkonuna çıkarttı.

Reklam
Reklam

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Beşir Yüksel, ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüksel'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: