Uzman çavuşun evinde mühimmat ele geçirildi

Adana'da eski bir uzman çavuşun evinde 2'si kuru sıkı 4 tabanca ele geçirildi. Polis, aramalarda...

Adana'da eski bir uzman çavuşun evinde 2'si kuru sıkı 4 tabanca ele geçirildi. Polis, aramalarda bununan çok sayıda fişek ile 3 adet el bombasına da el koydu.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ihbar üzerine 14 yıl önce Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) ayrılan uzman çavuş Mutlu S.'nin Gültepe Mahallesindeki evinde arama yaptı.
Belediyede tahsildar olarak çalışan ve aynı zamanda silah tamirciliği yapan Mutlu S.'nin evinde, biri savunma, ikisi taarruz tipi 3 el bombası, biri ruhsatsız 9 mm çapında 2 tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 22 adet değişik çap ve uzunlukta silah namlusu, 2 adet tabanca süngüsü, 2 G3 piyade tüfeği mermisi, 3 Biksi mermisi ile yaklaşık bin adet değişik çap ve markada tabanca mermisi ele geçirildi.
Polisin gözaltına aldığı Mutlu S.'nin evinde bulunan mühimmatların TSK envanterine kayıtlı olup olmadığının belirlenmesine çalışılıyor. Gözaltına alınan zanlı ifadesinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz