Uzman çavuşun sevgilisi de öldü

TRABZON (İHA) - Trabzon'da uzman çavuş olan sevgilisini silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen ve daha sonra silahla başına kurşun sıkarak intihara teşebbüs eden Kırgız uyruklu genç kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 2 No'lu Beşirli Mahallesi 11. Sokak Umut Sitesi A Blok 1. katta, annesi ve 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Süleyman Kaya (31), sabaha karşı saat 05.00 sıralarında sevgilisi Ulmira Kurmazaeva (26) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Kaya'nın beylik silahını alan Kurmazaeva, iddiaya göre, erkek arkadaşını başına sıktığı tek kurşunla öldürdü. Olay sonrası şakağına dayadığı silahla intihar etmek isteyen Kırgız genç kadın, ağır yaralı olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Adana nüfusuna kayıtlı olan Kaya'nın 2 yıl önce eşinden boşandığı, annesi ve Gizem (6) ile İbrahim (4) isimli 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı öğrenildi. Uzman çavuşun üzerinden ise "Dünyada buluşamadık, ahirette buluşuruz" yazısının çıktığı, annesinin de Kırgız uyruklu genç kadınla evlenmesine karşı çıktığı öğrenildi.
Öte yandan, 4 yıldır Trabzon'da görev yapan Uzman Çavuş Kaya'nın 1 hafta önce izne ayrıldığı ve hayatını kaybettiği evine 10 gün önce taşındığı belirtildi.