Uzunçiftlikli Minibüsçüler İftarda Buluştu

Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren Uzunçiftlikli minibüsçüler önceki akşam Sümela Restaurant’ta birlikte oruç açtılar. Kartepe Belediye...

Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren Uzunçiftlikli minibüsçüler önceki akşam Sümela Restaurant’ta birlikte oruç açtılar. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da iftar sonrası minibüsçülerin masasına konuk oldu.

Uzunçiftlik Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatişf’nin geleneksel iftar programı bu yıl Sümela Restaurant’ta gerçekleşti. Kooperatif Başkanı Özcan Kantik’in ev sahipliği yaptığı iftara 38 üyenin çoğunluğu katıldı. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler yanı sıra cami dernek ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin davetlerine iştirak etmeye özen gösteren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, iftarını açtıktan sonra minibüsçülerin masasına da konuk oldu.

Reklam
Reklam

İftar sonrası içilen çaylar eşliğinde minibüsçülerle samimi atmosferde sohbet eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yaklaşan bayram nedeniyle kooperatif üyelerinin bayramlarını kutladı. Kooperatif Başkanı Kantik, iftar programlarına katılan tüm üyelerine ve belediye başkanına teşekkür etti. Başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Karabalık’ı tebrik eden kooperatifçiler her zaman kendilerine destek vermesinden dolayı da teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: