Uzunırmak: Halkımızın emrindeyiz

MHP Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, "Halkımızın emrindeyiz" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, "Halkımızın emrindeyiz" dedi.

TBMM İdare Amiri, MHP Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, verdiği sözü yerine getirmeye devam ediyor. Son olarak Aydınlı merhum Başbakan Adnan Menderes'in köyü olan Çakırbeyli Köyü meydanına bayrak direği diktirerek, İstiklal Marşı eşliğinde bayrağı göndere çeken Uzunırmak, "Halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

Reklam
Reklam

MHP'li Uzunırmak, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, il yöneticileri ve çok sayıda partili ile bugün öğle saatlerinde Çakırbeyli'ye giderek buradaki köy kahvesinde bir süre sohbet etti. Ardından Cuma Namazı için camiiye geçen Uzunırmak Cuma Namazı'nı cemaat ile birlikte kıldı. Namaz çıkışı köy meydanında Köy Muhtarı Mehmet Demir ve köylüler ile birlikte Çakırbeyli'ye armağan ettiğ bayrak direğinin açılışını yaptı. İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı'nı göndere çeken Uzunırmak, yaptığı konuşmada Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na da yüklenmeyi ihmal etmedi.

'BİZ BAŞKALARI GİBİ ŞOV YAPMIYORUZ'

Uzunırmak yaptığı konuşmada bayrak direklerinin ücretlerini kendi aile bütçelerinden karşıladıklarını belirtti ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu eleştirerek, "Biz başkaları gibi kurumlara ödeterek şov yağmıyoruz. Bu bir ülke hizmetidir. Bayraklarımız köylerimizde dalgalanmaya devam edecektir. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Uzunırmak, bayrakları köylerin nüfus büyüklüklerine göre sırasıyla köylerde dalgalandırmaya devam edeceklerini söyleyen Uzunırmak, "Çakırbeyli Muhtarımız Mehmet Demir'in özel ricası ile rahmetli başbakanımız Adnan Menderes'in köyüne öncelik tanıdık. Çakırbeyli Türkiye ve bizim için farklı anlam ifade eden bir yerdir. Merkez ilçemizin 26 köyünde direklerimiz dikildi. Önümüzdeki günlerden itibaren günde 3'er 4'er tane köy gezerek bayrağımızı göndere çekeceğiz. Bugün hem Kurban Bayramı'nın son günü olması nedeniyle halkımızla bayramlaşmaya geldik hem de bayrağımızı göndere çektik. Halkımızın emrindeyiz" diye konuştu.

'MENDERES'İN MÜZESİ İÇİN ÖDENEK ÇIKACAK'

Adnan Menderes Müzesi için İl Özel İdaresi'ne talepte bulunduklarını hatırlatan Uzunırmak, "Aydın Büyükşehir hukuken oldu, seçimlerden sonra da uygulaması başlayacak. Bizim hedefimiz Aydın'ı marka kent yapmaktır. Aydın marka kent olurken, tarihi, kültürel ve ekonomik olarak bütün yönleri ile elindeki imkan ve kabiliyetleri en iyi değerlendirerek, Türkiye'nin ve dünyanın dikkatini çeken bir kent olma hedefinde olmalıdır. Bunu inşallah biz gerçekleştireceğiz. Aydın marka kent olurken haksız bir karar ile idam edilen rahmetli başbakanımız Çakırbeyli Köyü'nden çıkan Adnan Menderes gibi yüksek şahsiyetin ebediyete intikalinin arından da kentimize kazandıracağ çok şeyler vardır. Marka kent olma yolunda en önemli kilometre taşlarından biri de Menderes'tir. Bu nedenle Çakırbeyli'ye eskiden beri de benimde çok önemsediğim, Menderes'in müzesini en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Geçtiğimiz aylarda Çakırbeyli ziyaretimizde muhtarımız bu müzden bahsetti. Kültür Turizm Bakanlığı'nda bekleyen bu projeyi bekletmeden İl Özel İdaresi'nin üzerine yıktık. İl Genel Meclisi Başkanımız Hayri Güleç ile görüşerek 900 bin TL'lik bir bütçe çıkartılmasını talep ettik. Bu ödeneği de inşallah İl Genel Meclisi, Çakırbeyli'deki Adnan Menderes Müzesi için önümüzdeki günlerde bütçeye koyacak. Müzemiz köyümüze hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuşarak önümüzdeki günlerde fiziki olarak da müzenin duvarlarının köyde yükseleceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Uzunırmak bayrak töreninin ardından Koçarlı'nın Satılar Köyü'nde ikamet eden ve kanser tedavisi gören MHP'li bir bayanı ziyaret etmek üzere köyden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz