Uzunköprü Belediye Başkanı İşbilen, Mazbatasını Aldı

EDİRNE (AA) - CHP'den Uzunköprü Belediye Başkanı seçilen Enis İşbilen,  İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fatma Türkan Kamış'dan mazbatasını aldı.

CHP'den Uzunköprü Belediye Başkanı seçilen Enis İşbilen, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fatma Türkan Kamış'dan mazbatasını aldı. İşbilen, Uzunköprü Adliyesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine seçim süresince destek veren vatandaşlara teşekkür ederek sadece kendisine oy verenler değil tüm Uzunköprü'nün belediye başkanı olduğunu belirtti. Siyasetin artık yakalarındaki CHP rozetinden ibaret olmadığını vurgulayan İşbilen, "Ben 2009 yılında CHP rozetini nasıl bırakmış isem şimdi de bırakıyorum. Bizler kimsenin yakasındaki rozete bakarak iş yapmadık herkese aynı şekilde ve aynı koşullarda davrandık ve bunun karşılığını da 30 Mart'ta halkımız bize gösterdi" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: