Uzunköprü Dallık Eğlenceleri

Uzunköprü'de 26 Mayıs'ta yapılması planlanan dallık eğlenceleri için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Uzunköprü'de 26 Mayıs'ta yapılması planlanan dallık eğlenceleri için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Uzunköprü Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Uzunköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğünün Bülbül Ormanı'nda yapılacak dallık eğlenceleri öncesi, vatandaşların sağlıklı şekilde eğlenebilmeleri için tırtıl, kene ve benzeri zararlı haşerelere karşı ilaçlama çalışması yaptığı belirtildi.

Çevre düzenlemesi ve mıntıka temizliği de yapıldığı aktarılan açıklamada, "Tamamlanan dallık alanında bu sene ilk olacak seyyar tuvaletler kiralanarak halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için Bülbül Korusu'nun muhtelif yerlerine konuldu. Uzunköprü dallık eğlenceleri Hasanpınar Bülbül Korusu mevkisinde, Uzunköprü Belediyesinin organizesinde Seyyar Pazar Lunapark, Lokanta gibi değişik eğlence ve piknik alanları düzenlenerek gerçekleştirilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz