Uzunköprü’de Sıcak Hava Bunaltıyor

Uzunköprü'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ramazan günlerinde vatandaşları zor durumda bırakıyor.Vatandaşlar soluğu özellikle...

Uzunköprü'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ramazan günlerinde vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Vatandaşlar soluğu özellikle öğle saatlerinde parklarda, gölge alanlarda ve yeşil alanlarda alıyor. Telli Çeşme meydanında bulunan ağaçlar vatandaşlar için adeta gölgelenme tesisi oluyor.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, gün içinde hava sıcaklığının 40 dereceye kadar çıktığını, ilerleyen günlerde hava sıcaklığının daha da artacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz