Uzunlu Beldesinde İlahi Konseri Düzenlendi

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Uzunlu Beldesinde ilahi konseri ve sünnet şöleni etkinliği düzenlendi.Uzunlu Kültür Parkında...

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Uzunlu Beldesinde ilahi konseri ve sünnet şöleni etkinliği düzenlendi.

Uzunlu Kültür Parkında düzenlenen etkinliğe Uzunlu halkının yanı sıra Boğazlıyan ve çevre beldelerden de vatandaşlar katıldı. Düzenlenen etkinliği geleneksel hale dönüştüreceklerini belirten Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç,”Uzunlu halkı modern belediyeler neyi yapıyorsa hepsini hak ediyor. Burada görev yaptığım sürece ilkleri yaşatmaya devam edeceğim” dedi.

Maddi durumu olmayan ailelerin çocuklarının sünnet işlemlerinin tamamlanarak böyle bir gece düzenlediklerine değinen Başkan Koç,”Fakir olmak ayıp değil. Önemli olan onları kazanmak ve iyi bir gelecek hazırlamak. Sosyal devlet ve belediyecilik anlayışı da bunu gerektirmektedir. Bu gibi etkinlikler bizi birbirimize bağlıyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Boğazlıyan İlahi Grubu ekibinin ilahileri ile gözyaşlarına boğulan vatandaşlar daha semazenlerin gösterilerini izledi. Havai fişek gösterisinin de düzenlendiği gecede sünnet olan çocuklarına kınalar yakıldı ve Belediye Başkanı Turan Koç tarafından değişik hediyeler verildi. Etkinlik sahur saatine kadar devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: