Vahap Ata’dan Çukurhisar’a Ziyaret

Eskişehir Tepebaşı AK Parti İlçe Başkanı Vahap Ata, meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çukurhisar...

Eskişehir Tepebaşı AK Parti İlçe Başkanı Vahap Ata, meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çukurhisar Hisar Mahallesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen Ata, insanların en çok emlak ve arsa vergilerinin fahiş oranda artmasından yakındığını bildirdi.

Ata, ‘2009 yılında yüzde bin ila bin 500 oranında yapılan artış hiçbir insafa ve mantığa uymamaktadır’ Tepebaşı Belediyesi’ni şu sözlerle eleştirdi:

“Bu artışların düşürülmesi için o tarihlerde hem belediye meclisinde hem de kamuoyunda konuyu gündeme getirdik. Ancak bu itirazımız hiçbir şekilde dikkate alınmadı. Şimdi Tepebaşı Belediye Başkanını temsilen başkan yardımcısının da katıldığı takdir komisyonları tekrar toplanıyor. Öğrendiğimize göre 2009 yılına ait rakamlardan yüzde 50 indirim yapılacağını belirtmişler. Ancak bunu da kabul etmek mümkün değil. Zira bu haliyle bile 2009 öncesine göre yüzde 700-800 artış oluyor, insaf.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: