Vahide Gördüm: Halkım dualarıyla beni yalnız bırakmadı, Mayıs sonu ekrandayım

Kanserle mücadele eden ünlü oyuncu Vahide Gördüm, kemoterapi tedavisini yaklaşık 4-5 hafta önce tamamladığını, şimdi...

Kanserle mücadele eden ünlü oyuncu Vahide Gördüm, kemoterapi tedavisini yaklaşık 4-5 hafta önce tamamladığını, şimdi 30 gün sürecek radyoterapinin başladığını söyledi. Hastalık sürecinde halkın dualarıyla, sevgisiyle daima yanında olduğunu belirten ünlü oyuncu, Mayıs sonu veya Haziran başında, hastalık öncesi rol aldığı televizyon dizisinin son iki bölümünde oynamayı planladığını söyledi.

Bursa Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu tarafından Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında 'Kanserden Korkma' sloganıyla düzenlenen panele katılan ünlü oyuncu Gördüm, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sağlığının gayet iyi olduğunun altını çizen Gördüm, meme kanserine yakalanan kadınlara ‘korkmayın’ mesajı verdi. Hastalık sürecinde halkın dualarıyla kendisine destek verdiğini anlatan ünlü oyuncu şunları söyledi: “Yani olağanüstü şeyler yaşadım. Halkın desteği sonsuz oldu. Sevgi, şefkat, dua… Onlara çok teşekkür ederim. Altı ay boyunca hiç kimse yalnız bırakmadı. Mektuplarıyla hep yanımdaydı onlar. Samimi ve güzel bir halkımız var. Başka şey beklemek mümkün değil. Halkımız sadece bana değil başka hastalara da mutlaka sahip çıkacaktır. Hastalıktan korkmayın. Ne olduğunu belirleyin onun üzerine gitmek gerekir, korku daha da büyük şeylere sebep oluyor."

Reklam
Reklam

RADYOTERAPİYE BAŞLADIM

Kemoterapi tedavisini tamamladığına dikkat çeken Vahide Gördüm, redyoterapi tedavisine başladığını söyledi. Hastalıktan korkmanın tedaviyi olumsuz etkilediğini belirten ünlü oyuncu, “Şu anda sağlığım gayet iyi. Hastalıktan korkmamak gerek. Moralimi bozmadım, çok şükür atlattık. Bunu kabullenip nasıl hallederim diye düşündüm. Ben hasatlığı kabullendim ama mücadele ettim. Benim durumum erken teşhis değildi. Biraz kendimi ihmal ettim. Kendime iyi bakmamam hatamdı. Bu hatadan dolayı bu kadar çektim. Daha önce olsaydı daha kolay atlatırdım. Geçti, gitti. Asıl olan önümüzdeki yeni günler, yeni yıllar.” dedi.

DİZİYE DÖNÜYORUM

Bir televizyon kanalında yayınlanan dizideki rolüne dönüp dönmeyeceği sorulan Vahide Gördüm, “İnşallah. Diziye dönmek istiyorum. Radyoterapi süresince gidemem. Radyoterapi bittikten sonra, mayıs ayı sonu ve haziran başında son 1-2 bölüme gideceğim tabi ki inşallah.” cevabını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: