Vahşi cinayet aydınlatıldı

Başkent'te bir süre önce bir ilköğretim öğrencisinin feci şekilde öldürülmesiyle ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Yenimahalle Varlık Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi arkasında bulunan metro inşaatı yakınındaki boş arazide 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi R.A. 5 gün önce öldürülmüştü. R.A.'nın önce dövüldüğü, ardından kemerle boğulduktan sonra bıçaklandığı belirlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, katil zanlısının, metro inşaatında aşçı olarak çalışan N..C. olduğu tespit edildi. Cinayet Büro ekipleri tarafından zanlı N.C. olayın ardından kaçtığı Yozgat'ta yakalanarak Ankara'ya getirildi. Zanlı yapılan sorgusunda R.A. ile olaydan bir kaç gün önce tanıştıklarını belirterek, olay günü R.A.'nın kendisini telefonla arayarak yanına çağırdığını iddia etti. Zanlı yanına gelen R.A. ile birlikte olay yeri yakınında gezdikleri sırada kendisine küfür etiğini öne sürerek, üzerindeki ekmek bıçağı ile kendisine saldırdığını ifadesinde yer verdi.

Reklam
Reklam

Zanlı, R.A.'nın elinden bıçağı aldıktan sonra dövdüğünü daha sonra da bıçakladığını itiraf ederek, cep telefonunu da alarak olay yerinden kaçtığını söyledi. Zanlı N.C. daha sonra cep telefonunu kırarak çöpe attığını ifadesinde kaydetti.

Zanlının evli ve eşinin hamile olduğu öğrenildi. Zanlı polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.