Vahşi hayvanlar cesedini parçaladı

Bursa'da 16 gündür kayıp olan şahsın cesedi, Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulundu. 66 yaşındaki Hasan Mutlu'nun ölmeden önce çektiği emekli maaşı da üzerinde bulundu.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım İlçesi Değirmenlikızık Mahallesi'nde oturan Hasan Mutlu, 22 Eylül'de torunu ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi'nin yanında bulunan bankamatikten emekli maaşını çekti.

Torununa doktora gideceğini söyleyen Mutlu'dan o günden sonra haber alınamadı. Eve dönmeyince yakınları tarafından polis ve jandarmaya kayıp ihbarı yapıldı.

Reklam
Reklam

Mutlu'nun yakınları Ramazan Bayramı dahil her yerde yaşlı adamı aradı. 2 çocuk babası Mutlu'nun cesedi, Uludağ'a kestane toplamaya çıkan bir vatandaş tarafından çevreye yayılan yoğun koku sebebiyle bulunabildi.

Kaplıkaya Alabalık Tesisleri ile su deposu önündeki ormanlık alandan yuvarlanarak düştükten sonra öldüğü sanılan yaşlı adamın cesedinin bir kısmının vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı tespit edildi. Yüzü çürüyen yaşlı adam, yakınları tarafından elbisesinden teşhis edildi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından yaşlı adamın çürüyen cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaşlı adamın ölmeden önce çektiği emekli maaşı da üzerinde bulundu.