Vakfıkebir Belediyesi yeni greyder aldı

Trabzon’un Vakfıkebir Belediyesi makine parkını modern bir greyder ile takviye etti. Yaklaşık 580 bin TL’ye...

Trabzon’un Vakfıkebir Belediyesi makine parkını modern bir greyder ile takviye etti. Yaklaşık 580 bin TL’ye mal olan greyderin gelmesi sebebiyle mahalle yollarında yeni bir çalışma başlatılacak.
Alınan yeni greyder ile makine parkındaki önemli bir eksikliği giderdiklerini ifade eden Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, "İlçemize uzun yıllar hizmet verecek olan yeni iş makinemiz yapacağımız çalışmalarda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Özellikle mahalle yollarımızda yaşanan sıkıntıları çözmek için önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma başlatacağız." dedi.
Başkan Birinci, dört ilçe ve bir belde ile ortaklaşa yürüttükleri Büyükliman İçme Suyu Projesi hakkında da bilgi vererek, şunları söyledi: "Proje planlandığı gibi devam ediyor. Projenin bir yıldan daha az bir zamanda tamamlanmasını bekliyoruz. Sahil güzergâhında da ilçe halkımızın sosyal olarak yararlanabileceği bir takım düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz yeni hizmetlerle Vakfıkebir’e hizmet etmeye devam edeceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz