Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği, muhtaç insanların yardımına koşuyor

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde, geçtiğimiz aylarda kurulan Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere maddi ve...

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde, geçtiğimiz aylarda kurulan Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere maddi ve manevi yardımda bulunuyor.
Kısa süre önce bayanlar tarafından kurulan dernek, sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vererek çalışmalarına devam ediyor. Düzenledikleri bayanlar arası çay partisi ile kendisini kısa süre önce ilçeye tanıtan dernek yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve köylerde ikamet eden bayan ve çocuklardan oluşan 30 kişilik gurubu Sümela Manastırı’ gezisine götürdü.
Dernek üyeleri tarafından hazırlanan sabah kahvaltısı ile başlayan gezi programında, Sümela Manastırı’nı gezen 30 kişilik grup, böyle bir imkân sağladıkları için dernek üyelerine teşekkür etti. Günlerini geçim sıkıntısı içinde çalışarak geçirdiklerini ifade eden bayanlar, düzenlenen gezide çok mutlu olduklarını ve bu günü asla unutamayacaklarını dile getirdiler. Sümela Manastırı gezisi ve Sera Gölü gezisinin ardından program sona erdi.
Dernek üyeleri, ortaklaşa yaptıkları açıklamada, “Her hayatta farklı bir hikâye, farklı bir dert, farklı bir tasa, farklı farklı hayaller, farklı umutlar. Dernek olarak bir gün bile dertlerin unutulmasına, tebessüm edilmesine ya da bir hayalin gerçek olmasını sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere.” ifadelerini kullandılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz