Vakfıkebir’de genç hentbolcular yetiştirilecek

Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, EYOF bayanlar hentbol müsabakaları için kullanılan malzemelerin bundan sonra Vakfıkebir...

Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, EYOF bayanlar hentbol müsabakaları için kullanılan malzemelerin bundan sonra Vakfıkebir Kapalı Spor Salonu'nda genç hentbolcular yetiştirmek için kullanılacağını söyledi.
Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Arısoy, BCG Başkanı Mehmet Bülent Alp, Onursal Başkan Hikmet Aksoy ve EYOF'ta görev alan ulusal ve yerel basın mensuplarını, Trabzon Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'yla ilgili yaptıkları haberlerden dolayı kutladı.
Ziyaret sırasında gazetecilere EYOF ile ilgili hediyeler takdim eden Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, “Bu organizasyon Trabzon için büyük bir tanıtım fırsatı oldu. Avrupa’nın 49 ülkesinden gelen sporcular ve aileleri ilimizde ve ilçemizde düzenlenen bu muhteşem organizasyonun içerisinde yer aldılar. İlçemizde de bayanlar hentbol müsabakaları yapıldı. Bizler elimizden geldiğince üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık. Edindiğimiz izlenim misafirlerimizin ilçemizden oldukça memnun ayrıldığı yönünde. Sizler de basın mensupları olarak özverili bir şekilde görev yaptınız. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.” dedi.
Kaymakam Arısoy ayrıca yaptıkları girişimler sonucunda bayanlar hentbol müsabakaları için kullanılan malzemelerin Vakfıkebir Kapalı Spor Salonu'nda kalmasını sağladıklarını ifade ederek, ilçede genç hentbolcular yetiştirmek için çalışmalar yapacaklarını söyledi.
Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Bülent Alp, “Bizler Büyükliman yöresinde görev yapan basın mensupları olarak kısıtlı imkanlarla yöremizin sesini duyurmaya çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarda hiçbir karşılık beklemiyoruz. Sadece hak ettiğimiz değeri görmek istiyoruz. Bu manada Sayın Kaymakamımızın cemiyetimize yaptığı ziyaret bizleri son derece mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
EYOF ile ilgili kısa bir değerlendirmede de bulunan Alp, “Trabzon bir hafta boyunca tarihi günleri yaşadı. Bu organizasyonun önemini zamanla daha iyi anlayacağız. İlimize önemli yatırımlar yapıldı. Yapılan bu tesislerin bundan sonra da değerlendirilerek yeni sporcular yetiştirilmesi amacıyla kullanılması en büyük temennimizdir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz