Vakfıkebir’de hastalar laparoskopik cerrahi ile kapalı ameliyat olacak

Trabzon’un Vakfıkebir Devlet Hastanesi laparoskopik cerrahi cihazı ile daha önce kesilerek yapılan çok sayıda ameliyatı...

Trabzon’un Vakfıkebir Devlet Hastanesi laparoskopik cerrahi cihazı ile daha önce kesilerek yapılan çok sayıda ameliyatı artık kapalı olarak yapabilecek. Hastane, Vakfıkebir ilçesi yanı sıra Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı, Eynesil ve Görele’den gelen hastalara da hizmet veriyor.

Dr. İmdat Çıtlak yeni cihazın sağladığı avantajları anlattı. Dr. Çıtlak, “Hastane bünyemize yeni katılan laparoskopik cerrahi cihazı özellikle genel cerrahi ameliyatlarında kullanılmaktadır. En bilinenleri safra kesesi, apandisit, dış gebelik, yumurtalık kisti, tüp bağlama operasyonu gibi operasyonlardır. Yeni cihazımız ile hastanemizde çok sayıda operasyon kapalı olarak yapılabilecektir.” dedi.

Reklam
Reklam

Hastane Başhekimi Dr. Hasan Öztürk ve Hastane Müdürü Ruhan Zaman ise yöre halkına en güzel sağlık hizmeti verebilmek için yoğun bir gayret gösterdiklerini ifade ederek, yeni bina ile hastanenin modernizasyon sürecinin devam edeceğini söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz