Vakıf, ilk günde 260 aileyi sevindirdi

Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kömür dağıtımlarına başladı.

Dün Bağlarbaşı Mahallesinde başlayan dağıtımlar ile birlikte ilk olarak 260 ihtiyaç sahibi aileye kömür dağıtımı gerçekleştirildi.

BİRER TON DAĞITILACAK

Muhtarlıklarca belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın onayı ile tespit edildi. Bağlarbaşı Mahallesi muhtarlığı önünde sabahın erken saatlerinde kömür almak için toplanan vatandaşlar, SYDV’ye kayıtlarının olup olmadığı kontrol ettiler. Kırıkkale genelinde 8 bin 200 aileye birer ton kömür dağıtılacağını dile getiren SYDV Müdürü Kılıç, Mahalle mahalle gezerek vatandaşlara kömürlerini ulaştıracaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

VAKFA TEŞEKKÜR

Her yıl olduğu gibi bu yılda çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Vakıf Müdür Murat Kılıç, Amacımız, gayemiz vatandaşımızı yormamak ve hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmektir. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak kömürler demiryoluyla değil karayoluyla geliyor. Buda bizim işimizi daha kolaylaştırıyor hızlı hareket etmemizi sağlıyor. Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Keser, Kırıkkale Valiliği’nin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade etti. Bağlarbaşı Mahallesi’nde 260 yardıma muhtaç aile bulunduğunu söyleyen Muhtar Keser, “Kırıkkale Valiliği’ne ve Valiliğe bağlı bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teşekkür ediyorum. Yardıma muhtaç ailelerimizin yüzünü güldürüyor. Kış ayında maddi durumu iyi olmayan ailelerimiz üşümeyecek” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz