Vakıfbank’tan Dto Ve Dso Üyelerine Özel Kredi Paketi

VakıfBank ile Denizli Ticaret Odası (DTO) ve Denizli Sanayi Odası (DSO), reel sektöre destek için...

VakıfBank ile Denizli Ticaret Odası (DTO) ve Denizli Sanayi Odası (DSO), reel sektöre destek için güçlerini birleştirdi. VakıfBank’ın, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası ile imzaladığı protokol kapsamında oda üyesi firmalara düşük faiz ve uygun ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri sunuluyor.

‘Baştan Başa Türkiye Programı’ kapsamında pek çok ilde ticaret ve sanayi odalarıyla yaptığı protokollerle oda üyelerine uygun kredi fırsatları sunan VakıfBank, bu kez de Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası üyeleriyle güçlerini birleştirdi. VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan, yönetim kurulu üyeleri ile DSO Başkanı Müjdat Keçeci ve DTO Başkanı Necdet Özer’in katılımıyla imzalanan protokoller kapsamında odaların üyesi olan firmalara düşük faiz oranlı ve uygun ödeme koşullu kredi seçenekleri sunuluyor.

Reklam
Reklam

VakıfBank, protokol kapsamında DTO ve DSO üyelerine 7 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi de sunuyor. Oda üyeleri, imzalanan bu protokolle VakıfBank’tan işyeri edindirme kredisini yüzde 0.92’den başlayan faiz oranlarıyla kullanabiliyor. Eximbank veya banka kaynağından oluşan döviz ve TL ihracat kredileriyle orta ve uzun vadeli yatırım kredisi kullanma imkanı da sunan pakette ayrıca oda üyelerinin nakdi, gayrinakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçenekleri de yer alıyor.

KOBİDOST’TAN 4 AYRI KREDİ İMKANI

İmza töreninde Denizli’ye 2013 yılı içinde bölge müdürlüğü açmayı planladıklarını söyleyen VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, bölgesel ekonomik kalkınma ve sosyal gelişmeye katkıda bulunmak amacıyla Türkiye genelinde Kalkınma Ajansları ile Ticaret ve Sanayi Odalarıyla protokoller imzaladıklarını belirtti. Kalkan, “Protokoller kapsamında işletmelere 2 yıl anapara ödemesiz 7 yıl vadeli banka kaynaklı yatırım kredileri, Dünya Bankası ve Avrupa Yatırım Bankası kaynaklı yatırım kredileri, spot, rotatif ve taksitli işletme kredilerini çok uygun faiz oranları ile kullandırıyoruz. Bölgesel kalkınmanın yanı sıra çeşitli sektörleri destekleyerek sektörel gelişmelere de katkıda bulunuyoruz. Bu amaçla ilk etapta esnaf, imalat, turizm, hizmet, gıda, lojistik, ihracat, mobilya, otomotiv yan sanayi gibi 12 sektörde faaliyet gösteren KOBİ’ler, KOBİDOST ile sunduğumuz kolaylıklar doğrultusunda uygun maliyet ve esnek ödeme seçenekleri ile nakit akışlarını çok daha rahat yönetebiliyor. Bu bağlamda KOBİ’lere yönelik 4 ayrı kredi imkanı sunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Faizsiz kredi ve masrafsız kredi ile 3 ay ödemesiz dönem, faizsiz kredide 24 ay vade, masrafsız kredide de 60 aya kadar vade seçeneği sunduklarını söyleyen Kalkan, “Kredi kullanan KOBİ’lerin tahsile alınan çek masraflarında yüzde 100 ve giden EFT masraflarında yüzde 75 indirim uyguluyoruz. Ayrıca VakıfBank çek karnesi ücretinde 50 yaprakla sınırlı olmak üzere yüzde 100 indirim sağlıyor, çek işlemlerinden masraf almıyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: