Vakıflar Bankası Bölge Müdürü Nehir, Muş TSO'yu Ziyaret Etti

Vakıflar Bankası Bölge Müdürü Cihat Nehir, Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Vakıflar Bankası Bölge Müdürü Cihat Nehir, Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

İl Müdürü Ahmet Aykut ile birlikte Muş TSO'ya gelen Nehir'i, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdurrahim Devrim, Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Koç ve Meclis Üyesi Fatih Cengiz karşıladı.

Muş'ta faaliyet gösteren işadamlarının bankalarda karşılaştığı sorunlar hakkında Nehir'e bilgi veren Devrim, bankaların biraz daha esnek davranması gerektiğini söyledi.

Muş'a rutin bir ziyaret için geldiğini ve bu vesile Muş TSO'yu da ziyaret ettiğini kaydeden Nehir ise, çalışmalarında prosedürlere göre hareket ettiklerini ve her müşteriye önem verdiklerini belirterek, çalışmaların şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da titizlikle yürütüleceğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sabri Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: