Vakıflar Bölge Müdürü Sancar’dan Vali Aydın’ A Ziyaret

Vakıflar Haftası nedeniyle, Bitlis Vakıflar Bölge Müdür Vekili Sait Sancar ve beraberindeki heyet, Siirt Valisi...

Vakıflar Haftası nedeniyle, Bitlis Vakıflar Bölge Müdür Vekili Sait Sancar ve beraberindeki heyet, Siirt Valisi Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Gün anısına Vakıflar Bölge Müdür Vekili Sait Sancar, Vali Ahmet Aydın’a çiçek sunarak, hafta dolayısıyla yapılacak olan etkinliler ve Siirt ilinde Vakıflar bölge müdürlüğünce yapılan restorasyon ve diğer yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Aydın, "Tarih ve kültür hazinesi olan vakıf eserlerimizi korumak ve yaşatmak hepimizin toplumsal bir sorumluluğudur. Vakıflar Bölge Müdürlüğü aracılığıyla son yıllarda ilimizde birçok eser restore edildi. İlimizin en önemli eserlerinden olan Selçuklulardan kalma Ulu Camii aslına uygun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Öte yandan Babuldarp Camii restorasyon çalışmaları da hızla devam etmekte ve bitme aşamasındadır" dedi.

Reklam
Reklam

Siirt’teki zengin tarihi mirası yaşatmak ve korumak amacıyla daha çok proje yapılması gerektiğini belirten Vali Aydın, Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün Siirt'e yaptığı çalışmalarından dolayı, Bölge Müdür Vekili Sait Sancar’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: