Vakıflar Genel Müdürü'nden İznik’te inceleme

Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem İznik’te incelemelerde bulundu.

Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem İznik’te incelemelerde bulundu. Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, başbakanın yurt dışında olmasında dolayı başbakan sıfatı ile Elbeyli’de gerçekleşen açılışa, Bursa Vali Şahabettin Harput, 5 milletvekili, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Vakıflar Genel Müdürü ile birlikte geldi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem’inde bulunduğu protokol ile son hali ile İznik Ayasofya Müzesini gezdi. Genel Müdür Ertem restorasyonu olan 2. Murat hamamı çevresi ve diğer ilçe içinde bulunan yerler hakkında hem bilgi aldı hem de inceleme yaptı. İncelemelerde acil yapılması işlemler hakkında ve diğer işlemler için notlar aldıran. Bir çok yeri de görüntülü olarak kayda aldıran, Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem daha sonra Elbeyli’deki açılışa katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz