Vakıflar Haftası

EDİRNE (AA) - Edirne'de Vakıflar Haftası nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren ve beraberindeki heyet Meriç İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Edirne'de Vakıflar Haftası nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren ve beraberindeki heyet Meriç İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Güneren, ziyarette yaptığı konuşmada, Vakıf Haftası'nın insanlarda yardım duygusunu geliştirmek, dayanışmanın önemini arttırmak ve insanların gönül zenginliğine ulaşmasını sağlamak amacıyla her yıl mayıs yının ikinci haftasında düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirtti. Konuşmanın ardından Güneren, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Edirne Devlet Klasik Türk Müziği Toplulukları Müdürü Fadıl Atik ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: