Vakıflar Haftası

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, toplumun değişen ihtiyaçları gözardı edilmeden, imkan sahibi olan vatandaşların yeni vakıflar kurmaları gerektiğini bildirdi.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, toplumun değişen ihtiyaçları gözardı edilmeden, imkan sahibi olan vatandaşların yeni vakıflar kurmaları gerektiğini bildirdi. Antalya Vakıflar Bölge Müdürü İbrahim Genç ve Antalya Üniversite Destekleme Vakfı yöneticileri, Vakıflar Haftası dolayısıyla Vali Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Kabulde konuşan Öztürk, vakıfların Türk toplumu için çok önemli olduğunu ve toplumda ciddi bir vakıf kültürü oluştuğunu kaydetti. Vakıfların iktisadi boyutu, medeniyetle olan ilişkisi, dini bağlamdaki bağlantısı ve hangi tür hizmetleri görüp görmediği gibi konuların iyi irdelenmesi gerektiğini ifade eden Öztürk, toplumun değişen ihtiyaçları gözardı edilmeden, imkan sahibi olan vatandaşların yeni vakıflar kurmaları gerektiğini söyledi. Vakıfların genç kuşaklara iyi tanıtılması gerektiğini vurgulayan Öztürk, vakıfların eğitim alanında büyük bir görev üstlendiklerini, bugün birçok üniversite öğrencisinin vakıflardan aldıkları burslar sayesinde okuyabildiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: