Vakıflar Haftası

 Vakıflar Haftası Kutlamaları kapsamında  Vakıflar Konya Bölge Müdürü Metin Evsen ile bazı vakıfların temsilcileri Vali Şeref Ataklı'yı makamında ziyaret etti.

Vakıflar Haftası Kutlamaları kapsamında Vakıflar Konya Bölge Müdürü Metin Evsen ile bazı vakıfların temsilcileri Vali Şeref Ataklı'yı makamında ziyaret etti. Vali Ataklı, ziyarette, vakıf eserlerinin ve diğer eski eserlerin mümkün olduğunca ayakta tutulması, aktif hale getirilmesi gerektiğini belirtti. Vakıf eserleri konusunda son yıllarda çok ciddi çalışmalar yapıldığını ifade eden Ataklı, " Eserlerimizin gelecek nesillere aktarılması adına ayağa kaldırılıyor. Vatandaşlarımızda bundan çok memnun olarak eserlerine sahip çıkıyor, geçmişimizle bütünleşiyoruz" dedi. Vakıflar Konya Bölge Müdür Evsen bu yıl 31. Kutlanan Vakıflar Haftasında düzenlenecek etkinlikler hakkında Vali Şeref Ataklı'ya bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: