Vakıf’tan 683 bin TL yardım

Manavgat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ihtiyaç sahiplerine 2012 yılının ilk 4 ayında 683 bin 486 TL’lik yardım yaptı

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (SYDV) 2012 yılının ilk 4 ayında 2 bin 481 kişiye ayni ve nakdi olmak üzere toplam 683 bin 486 TL’lik yardım yaptığı bildirildi.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu yaptığı açıklamada, sosyal devlet olmanın şartlarından birisininde çeşitli nedenlerden dolayı yardıma muhtaç olan insanlara yarım etmek olduğunu kaydetti. Manavgat SYDV’nin ayni ve nakdi olmak üzere yardımlarını sürdürdüğünü kaydeden Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, afet yardımları, eğitim yardımları, sağlık yardımları, periyordik yardımlar, geçici temin edici yardımlar, bir defaya mahsus yardımlar ve diğer yardımlar olmak üzere çeşitli kalemlerde yardımların sürdürüldüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Ocak Nisan ayları arasında 2 bin 99 kişiye nakdi 557 bin 54 TL, 382 kişiye 126 bin 432 TL olmak üzere toplam 683 bin 486 TL’lik yardım yapıldığını ifade etti. Bu sure zarfından en büyük yardım kaleminin geçici temin edici yardımlar kaleminde olduğunu belirten Kaymakam Bulgurlu; bin 92 kişiye toplamda 211 bin 246 TL yardımda bulunulduğunu kaydetti.

Kaymakam Bulgurlu Manavgat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımları aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: