Vakıftan “kermes” Atağı

Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı, yaz etkinliklerinin son haftasında bir kermesle çalışmalarına hız verdi. Tavşanlı İslam...

Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı, yaz etkinliklerinin son haftasında bir kermesle çalışmalarına hız verdi. Tavşanlı İslam Kültür Merkezi için kaynak oluşturmak amacıyla düzenlenecek olan kermes Tavşanlı İmam Hatip Lisesi yurt binasının bahçesinde yapılacak.

Yarın açılacak kermesin Cuma Pazarına da yakın olması sebebiyle ziyaretçi sayısının fazla olması bekleniyor.

Kermeste köfte, tavuklu pilav, gözleme, sigara böreği, tavuk döner ve içeceklerin yanı sıra çocuklar için eğlence ve oyun parkları, palyaçolar, el emeği göz nuru hediyelik eşyaların da yer alacağı kermes Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı Hanımlar Komisyonu tarafından organize ediliyor.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili Hayırlı Hizmetler Vakfı Hanımlar Komisyon Üyesi Zehra Gizir, tüm Tavşanlılıları yarın İmam Hatip Lisesi Yurt Binasının bahçesindeki kermese davet etti.

Gizir şunları söyledi: "Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı’nın Hanımlar Komisyonu olarak toplandık ve İslam Kültür Merkezi için ne yapabiliriz diye konuştuk ve bir kermes kararı aldık. Bizim için İslam Kültür Merkezi büyük önem taşıyor. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesil yetiştirmek için bu kültür merkezinin bir an önce yapılabilmesini temenni ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz