Vali Adnan Yılmaz Dtso’yu Ziyaret Etti

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı (DTSO) ziyaret etti. Ziyarette 7. kez...

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı (DTSO) ziyaret etti. Ziyarette 7. kez düzenlenen sanayi platformu etkinliklerinin devam edilmesi kararı alındı.

Vali Adnan Yılmaz, DTSO Başkanı Metin Büyük, Meclis Başkanı Nusret Özsoy ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yılmaz, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile yaptığı temasları aktardı. Yılmaz Hisarcıklıoğlu’nun yeni hizmet binasının bir an önce bitirilmesini istediğini belirtti.

DTSO Başkanı Metin Büyük mevcut binanın satılması ile ilgili değerlendirmelerin sürdüğünü, yeni binanın bir an önce tamamlanması için kaynak hazırlamaya devam ettiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Vali Adnan Yılmaz ziyarette ayrıca Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Sarsılmaz Silah Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş’ten Düzce’ye bir eğitim binası kazandırmak üzere söz aldıklarını açıkladı.

Düzce’de faaliyet gösteren hayırsever sanayicilerden de Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi’ne dahil olmalarını isteyen Vali Yılmaz, “Prefabrike eğitim binalarından mutlaka kurtulmalıyız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: