Vali Adnan Yılmaz Onarım Gören Okulların İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, beraberinde Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı,...

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, beraberinde Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Selim Metin ve görevli yetkililer ile birlikte onarım inşaatları devam eden Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretim Okulu ve Musababa İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Yaptığı incelemeler ile ilgili bilgiler aktaran Vali Yılmaz, “2013 yılı bizde eğitimin altyapısının hızlandığı bir yıl olacak. Yani her yılkinden daha çok öğrencilerimizin altyapı ihtiyacını gideceğiz ki orada üst yapı güzel olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Yılmaz, okullardaki güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini ve tamamlandığında öğrencilerin hizmetine sunulacağını vurguladı. Yatırım programına alınan diğer okulların da bu yaz sezonunda inşaatlarına başlanmasını arzuladığını dile getiren Vali Yılmaz, “Bu yıl programa alınan tüm okullarımızda umarım vaktinde zamanında arkadaşlarım projelerini, keşiflerini hazırlarlar. Yaz ayı gelmeden, inşaat sezonu başlamadan ihalelerini tamamlarız ve yüklenicilerimize teslim ederiz. Onlar da 2013’te başlar, 2014’te inşallah tamamlanır. Biz bu gayret ve çaba içindeyiz. Yarınlarımız eğitim açısından çocuklarımız için çok daha güzel olacak. Gerek SBS imtihanlarında, gerek üniversite imtihanlarında daha önde olacağız. İlk 10 arasına girmeliyiz. Bizim hayallerimiz ve hedefimiz bu. Düzceli gençlere, öğrencilerimize yakışan da bu. Bizim öğrencilerimiz diğer illerden geri değildir. Daha ileri olacaktır. Dün öyleydiler, bugün de öyle olacak” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz