Vali Adnan Yılmaz'ın Çocuk Sevgisi

Düzce'ye yeni atanan Vali Adnan Yılmaz gittiği gezilerde çocuklara da büyük ilgi gösteriyor.Bir süre önce...

Düzce'ye yeni atanan Vali Adnan Yılmaz gittiği gezilerde çocuklara da büyük ilgi gösteriyor.

Bir süre önce Akçakoca'ya incelemeler ve iadeyi ziyaret amacıyla Kaymakamlık ve Akçakoca Belediyesine ziyarete gelen Vali Adnan Yılmaz, etrafında gördüğü çocukları severek onlara çukalata ikram ediyor ve çocukları sevdiğini gören vatandaşların da çok hoşlarına gittiği öğrenildi.

Vali Adnan Yılmaz, Melenağzı köyü incelemelerine gittiği sırada yolda yürüyen 3 ilköğretim okulu öğrencilerini görmesi üzerine makam aracını geriye döndürerek çocukları araca bindirdi ve Kalkın Köyüne kadar getirdi. Çocuklara bol bol çukalata ikram ederek çocukları sevdi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Vali Adnan Yılmaz, ziyaret sonrası aracına bindiği sırasında babasıyla kaldırımda yürüyen yine küçük bir çocuğu görerek yanaklarından öptü ve çocuğa çukulata ikramında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz