Vali Ahmet Aydın, Kurtalan İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Ak Parti Siirt Milletvekilli Afif Demirkıran, vali yardımcıları Gürbüz Saltaş, Mustafa...

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Ak Parti Siirt Milletvekilli Afif Demirkıran, vali yardımcıları Gürbüz Saltaş, Mustafa Pala, İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli ve ilçe kaymakamları ile birlikte Kurtalan ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Ahmet Aydın’ın başkanlığında, Kurtalan Öğretmenevi'nde 6 ilçe kaymakamı ve kurum müdürlerinin katılımı ile geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı. Toplantı sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Aydın Siirt genelinde 2012 yılında yapılan ve 2013 yılında gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldığını belirterek, güvenlik ve asayiş konuları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yaptıkları çalışmaların değerlendirildiğini söyledi. Toplantının ardından Vali Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, ilçeye bağlı Beykent köyünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu “En Temiz Köyüm Proje yarışması” ödül törenine katıldı. Törende konuşan Vali Aydın, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından köy muhtarlıkları, yerel yönetimler, organize sanayi bölgeleri ve sanayi tesisleri arasından, çevrenin korunması amacıyla 'Temiz Türkiyem Atılımı' başlatarak, çevre konularının sosyo-kültürel bir olgu olarak güçlendirilmesine yönelik ödüllü yarışma düzenlendi. İlimiz genelinde yapılan yarışmada, Eruh Çizmeli köyü ile Kurtalan Beykent köyü yarışmada dereceye girdi. Her iki köyümüzün muhtarlıklarını tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmada dereceye giren Çizmeli köyü Muhtarı Ahmet keskin ve Beykent köyü Muhtarı Hadi Korkmaz’a birer adet dizüstü bilgisayar, yazıcı ve teşekkür belgeleri Vali Ahmet Aydın ve milletvekilli Afif Demirkıran tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: