Vali Ahmet Aydın'a Dernek Ziyareti

Siirt İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezunları Derneği heyeti, Vali Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete,...

Siirt İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezunları Derneği heyeti, Vali Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Siirt İHL Mezunları Derneği Başkanı Necmettin Çiçek, Diyanet-Sen Şube Başkanı Abdulhakim Şendul ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Necmettin Çiçek, valilik tarafından başlatılan '7'den 70'e Siirt Okuyor Projesi'ne destek vermek amacıyla il merkezindeki okulları ziyaret ettiklerini söyledi. Çiçek, "Bu ziyaretler kapsamında 700 adet Kuran-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitapları öğrencilere dağıttık." dedi.

Reklam
Reklam

Eğitimin kendileri için her zaman öncelik taşıdığını ifade eden Vali Ahmet Aydın, 'Siirt Okuyor Projesi'ne yaptıkları desteklerden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: