Vali Ahmet Cengiz'den Gençlik Merkezi'ne Ziyaret

Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Sinop Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Sinop Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Cengiz, beraberinde Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Sinop Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Özhan ve Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek ile Sinop Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Özhan'dan, merkezdeki çalışmalar ve gençlerin yürüttüğü projeler hakkında bilgi alan Vali Cengiz, yapılan tüm çalışmalarla ilgili bir sunumu da izledi.

Gençlik Merkezi atölyeleri ve sınıflarında incelemede bulunan Vali Cengiz, ney kursiyerlerinin çaldığı eserlere eşlik etti.

Reklam
Reklam

Cengiz, "Gençlik Merkezinde gençlerimizin üretkenliklerini ve yaptıkları etkinliklerinin uygulanmasını görmekten, gerçekten büyük mutluluk duydum. Yapılan projeler ve etkinlikler artarak devam etmelidir. Gençlerimiz, yaptıkları çalışmalarla neler yapabileceklerini bizlere gösterdiler. Bu doğrultudaki çalışmalarını sürdürme kararlılığında olduklarını duymaktan da çok memnun oldum" dedi.

Muhabir: Halit Gümüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: