Vali Ahmet Turhan işçi bayramını kutladı

Batman Valisi Ahmet Turhan, 1 Mayıs’ın barış ve huzurun yeşerdiği bir bayram olarak hafızalarda yer...

Batman Valisi Ahmet Turhan, 1 Mayıs’ın barış ve huzurun yeşerdiği bir bayram olarak hafızalarda yer almasını diledi.

Vali Ahmet Turhan yaptığı yazılı açıklama ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Sosyal diyalog ve insan merkezli çalışma yönteminin önemli bir referans olduğuna vurgu yapan Vali Turhan, bu diyalog sayesinde 1 Mayıs, şiddetle ve korkuyla anımsanan bir gün olmaktan çıkarak bayram havasında kutlanan bir gün haline dönüştüğünü kaydetti. 1 Mayıs’ın, çalışma hayatının vazgeçilmez unsuru ve üretim faktörlerinin en temel aktörü olan işçi ve emekçiler için de ayrı bir önem arz ettiğine vurgu yapan Vali Turhan, “Son yıllarda yapılan yatırımlarla birlikte hızla büyüyen, yenilenen vizyonuyla ve uygulanan sosyal projeler ile bölgeye örnek olan işçi ve emekçi şehri Batman’da 1 Mayıs’ın coşkuyla kutlanacak olması ise hem heyecan verici hem de gurur vesilesidir.” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Turhan, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün çalışma hayatına ait sorunların en aza indiği, kardeşlik kültürünün zirveye çıktığı, sevgi, barış ve huzurun yeşerdiği bir bayram olarak hafızalarda yer almasını diliyor, bu vesileyle tüm emekçilerin 1 Mayıs'ını, Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: