Vali Aksoy, 2 Polis Memurunu Ödüllendirdi

SAMSUN (AA)  - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 2 memuru üstün gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 2 memuru üstün gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi. Samsun Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Aksoy’un, İl Emniyet Müdürlüğü’nde Özel Güvenlik Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Emniyet Amiri Nejat Köksal ve Başpolis Memuru Turan Bozdemir’i, halkın huzur ve güven ortamının devamının sağlanmasında, ‘Güvenli Okul Yaşanabilir Kent Projesi’ ile kentsel yaşam kalitesinin artırılmasında sağladıkları katkılardan, görevlerini yaparken emsallerine göre göstermiş oldukları özveri, üstün gayret, fedakarca çalışmaları nedeniyle kutlayarak, başarı belgesi ile ödüllendirdiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: