Vali Aksoy: Bayramda yaşlılar ile kimsesiz çocukları unutmayalım

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsunluların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Vali Aksoy, vatandaşlardan bayram süresince yaşlıları ve...

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsunluların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Vali Aksoy, vatandaşlardan bayram süresince yaşlıları ve kimsesiz çocukları unutmamalarını istedi.
Vali Hüseyin Aksoy, yazılı açıklamasında, milletçe, mübarek Ramazan Bayramı’nı bir kere daha kutlamanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Aksoy, “Bayramlar; sevgi, kardeşlik, dostluk, mutluluk, barış, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en coşkulu bir şekilde tezahür ettiği günlerdir. Ramazan Bayramı ise yardımlaşma ve dayanışmanın değerini ve gereğini hatırlatması bakımından ayrı bir öneme sahiptir. Ulusça birlik ve beraberliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanlarda, yardımsever Samsunlu vatandaşlarımın her zaman olduğu gibi bu bayramda da yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendireceğine inanıyorum.” dedi.
Bayram günlerinde ilgiye ve sevgiye muhtaç insanların bulunduğunu hatırlatan Vali Aksoy, şöyle dedi: “Bu güzel ve coşkulu bayram günlerini aile, akraba ve dostlarınızla yaşayıp, bayram sevincini onlarla paylaşırken; fakir, muhtaç ve yalnız vatandaşlarımızı, huzur evlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı da unutmayalım. Bayramın sevinç ve mutluluğunu onlarla da paylaşalım.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz