Vali Aksoy: Bayramlar, Millet Olma Şuurunun Kuvvetlendiği Günlerdir

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği...

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir." dedi.

Aksoy, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı. Samsunluların bayramını kutladı. Bir kez daha Ramazan Bayramı’nı kutlamanın sevinci ve mutluluğu içinde olduğunu ifade eden Vali Aksoy, bayramların birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günler olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Vali Aksoy, mesajında, "Bayramlar bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bu günlerde çevremizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulmasını, hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeyi dilerim. Tüm Samsunlu hemşerilerimin, her düzeydeki kamu çalışanlarının bayramını kutlar, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdikleriniz ile birlikte geçmesini temenni ederim." ifadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz