Vali Aksoy, yeni yıl kutlamasında yaşlıları ve yuvada kalan çocukları unutmadı

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy eşi Hülya Aksoy’la birlikte Huzurevi Bakım Rehabilitasyon Merkezi ile Sosyal Hizmetler...

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy eşi Hülya Aksoy’la birlikte Huzurevi Bakım Rehabilitasyon Merkezi ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'ndaki yeni yıl eğlence programlarına katıldı.
Vali Aksoy, ziyaretlerde yaşlılar ve yuva çocuklarıyla birlikte yeni yıl pastası keserek onlara hediye verdi. Öncelikle Huzurevinde gerçekleştirilen programa katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy yeni yıl pastasını keserek, personel tarafından hazırlanan skeci ve dans gösterimini izledi. Huzurevi sakinlerinin bir kısmı müzik eşliğinde dans ederek stres atarken, bazılarıda oturmayı tercih etti.
Eğlence programında bir süre bulunan Vali Aksoy, huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutlayarak onlara çeşitli hediyeler takdim etti. Ardından Süleyman Yançatoral Çocuk Yusası’na geçen Vali Aksoy ve beraberindekilere ise çocuklar büyük ilgi gösterdi. Sevinç gösterileri ve alkışlarla karşılanan Vali Aksoy, çocuklarla tek tek tokalaştı. Burada da çocuklarla birlikte yeni yıl pastasının kesen Vali Aksoy, çocukların yeni yılını kutlayarak, onlara hediyeler verdi.
Burada çocuklara hitaben konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy, "Artık 2011 yılını beraber uğurlayarak, 2012 yılını hep birlikte karşılayacağız. Sizlerle birlikte olmak için burada bulunuyoruz. Yeni yılınızı en içten dileklerle kutluyorum. Yeni yılınızın 2011 yılından daha mutlu daha huzurlu ve başarılı geçmesini umut ediyorum. Hepinizin 2011 yılından daha başarılı olacağına ümidim tam çünkü ben derslerinize daha iyi çalışacağınızı biliyorum. Sizlerle burada bulunmaktan ve yeni yıla birlikte girmekten mutluluk duyuyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz