Vali Al: Göletlerin Bayburt tarımına katkıları yakın zamanda hissedilecek

Vali Kerem Al, üç buçuk yıl içersinde Bayburt iline 9 gölet kazandırıldığını, toplam bin 72...

Vali Kerem Al, üç buçuk yıl içersinde Bayburt iline 9 gölet kazandırıldığını, toplam bin 72 hektar alanı sulayacak 9 göletin 4’ünün inşaatının devam ettiğini belirtti. Göletlerin Bayburt tarımına katkılarının çok yakın zamanda hissedileceğini belirten Vali Al, köylülerin, üretmenin ve ekonomiye katkıda bulunmanın sevincini yaşayacağını söyledi.
Bayburt Valisi iken son valiler kararnamesiyle Aydın Valiliği'ne atanan Kerem Al, ilde görev yaptığı üç buçuk yılını değerlendirdi. Vali Kerem Al, “Bayburt, valilik yaptığım ilk yer. Bayburt’tu hep güzel hasletleri ile hatırlayacağım, sükûneti, huzuru, medeniyeti ile hatırlayacağım, bizler vazife insanıyız, bugün burada yarın başka yerde, görev yerinde elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışıyoruz, bundan sonra da bilgi birikimimi Aydın iline hizmet için kullanacağım.” dedi.
Bayburt’ta, özellikle gölet çalışmalarına büyük önem veren Vali Al, üç buçuk yıl içersinde Bayburt iline 9 gölet kazandırdı. Bu göletlerin tamamı İl Özel İdaresi personel ve iş makineleriyle gerçekleştirildi.
Göletler, tarımsal sulama ve hayvan içme suyu amaçlı inşa edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz