Vali Al’a genç ozanlardan müzik ziyafeti

Bayburt 21 Şubat Kurtuluş İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni Erdoğan Şahinoğlu’nun çalıştırdığı Genç Ozanlar Korosu, Vali...

Bayburt 21 Şubat Kurtuluş İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni Erdoğan Şahinoğlu’nun çalıştırdığı Genç Ozanlar Korosu, Vali Kerem Al ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı ve Okul Müdürü Yusuf Akyüz'e Türk halk müziğinin seçkin eserlerinden oluşan mini bir konser verdi.
7 parça seslendiren koroya Vali Al ödül olarak yaz tatilinin yaklaşması nedeniyle tatil kitabı ve defter hediye etti. Ayrıca Bayburt TSO Başkanı Yumak, TSO Yönetim Kurulu'nun aldığı karar neticesinde 25 kız ve 22 erkek toplam 47 kişilik koroya ayakkabı hediye etti. Vali Al, koronun geliştirilmesini ve daha geniş kitlelere ulaşması için yaz döneminde çalışmalarını tavsiye etti.
TSO Başkanı Yumak ise “Bayburt’umuzun tanıtımına çok büyük katkılar sağlayan Genç Ozanlar Koromuza her türlü katkıya oda olarak hazırız. Bu genç nesil çok şanslı ve çok başarılı bir nesil. Umarım başarıları daim olur.” şeklinde konuştu.
Misafirler, okuldan ayrılırken okul bahçesinde bekleyen çocuklar, Vali Al’a yeni açmış leylak çiçeği verdi. Vali Al da çocuklara bisküvi, lolipop gibi hediyeler dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz